Corona virus en SEM Sirius Energie Methode

De Sirius energie vervangt nooit een eventuele diagnose of behandeling door arts of medisch specialist. Het is aanvullend.

SEM

Het immuun systeem wordt door SEM versterkt, waardoor het lichaam beter in staat is om beginnende ziekte processen te bestrijden. Het kan ook preventief werken, doordat het immuun systeem krachtig is.

Klik SEM zelfstudie en lees alle informatie in de instructie, waarna je besluit of je het wilt gaan gebruiken of niet. Sirius Energie heeft de hoogst beschikbare trilling. De energie wordt altijd op afstand gestuurd. Op iedere afstand. Het kan soms enige tijd duren voor er resultaat komt, het advies is om dagelijks energie te sturen. Naar jezelf en eventueel naar anderen.

SEM is geen geneesmiddel en werkt puur energetisch. Niet bij iedereen zal het resultaat hebben. Bijvoorbeeld niet voor mensen die in de eindfase van hun leven zijn en al één of meerdere ernstige aandoeningen hebben.

SEM is vanaf 21 maart 2020 beschikbaar via on-line zelfstudie. 

De kosten van energie-opleidingen liggen meestal tussen enkele honderden Euros tot vele duizenden Euros. SEM was al sinds 2012 de goedkoopste energie methode met lessen via een docent voor € 50,- éénmalige kosten. Dit is nu gestopt, omdat het niet verantwoord is om groepen mensen bij elkaar te brengen. Om het voor iedereen betaalbaar te maken is het lesmateriaal uitsluitend on-line beschikbaar, dat is gratis.

Wie SEM wil toepassen heeft een activatie nodig, die op afstand gegeven wordt, na ontvangst van een donatie van minimaal € 5,-. Hiervoor is gekozen zodat er geen inschrijving via mail of telefoon nodig is. Zodra het geld op de bank staat wordt kort daarna de activatie gedaan.