Corona virus en SEM Sirius Energie Methode

 

 

De medische wereld werkt hard aan het zoeken naar oplossingen.

De Sirius energie vervangt nooit een eventuele diagnose of behandeling door arts of medisch specialist. Het is aanvullend.

 

Wat SEM kan toevoegen

SEM kan een aanvulling zijn in bescherming en bij het herstel van iedereen.

Sirius Energie heeft de hoogst beschikbare trilling.

De energie wordt altijd op afstand gestuurd. Op iedere afstand.

 

De kosten

SEM is vanaf 21 maart 2020 beschikbaar via on-line zelfstudie. 

De kosten van energie-opleidingen liggen meestal tussen enkele honderden Euros tot vele duizenden Euros. SEM was al sinds 2012 de goedkoopste energie methode met lessen via een docent voor € 50,- éénmalige kosten. Dit is nu gestopt, omdat het niet verantwoord is om groepen mensen bij elkaar te brengen.

Om het voor echt iedereen betaalbaar te maken is besloten om het lesmateriaal uitsluitend on-line beschikbaar te maken op deze web-site, dat is gratis.

Wie SEM wil toepassen heeft een activatie nodig, die op afstand gegeven wordt, na ontvangst van een donatie van minimaal € 5,-. Hiervoor is gekozen zodat er geen inschrijving via mail of telefoon nodig is. Zodra het geld op de bank staat wordt kort daarna de activatie gedaan.

 

Hoe toepassen

Als je SEM kunt toepassen, dan kun je het op afstand sturen, naar mensen die je kent.

Zowel naar mensen die besmet zijn met het Corona virus, als mensen die het (nog) niet hebben.

Het immuun systeem wordt door SEM versterkt, waardoor het lichaam beter in staat is om beginnende ziekte processen te bestrijden.

Klik SEM zelfstudie en lees alle informatie in de instructie, waarna je besluit of je het wilt gaan gebruiken of niet.

 

Het kan soms enige tijd duren voor er resultaat komt, het advies is om dagelijks energie te sturen. Naar jezelf en eventueel naar anderen.

SEM is geen geneesmiddel en werkt puur energetisch. Niet bij iedereen zal het resultaat hebben. Bijvoorbeeld voor mensen die in de eindfase van hun leven zijn en al één of meerdere ernstige aandoeningen hebben.