SEM verandert je leven

Door dagelijks SEM aan jezelf te geven, kun je in max. 30 seconden bijdragen om je gezondheid op peil te houden. De energie gaat naar de cellen in je lichaam en op die manier wordt het herstellend vermogen sterker.

Het is dus niet alleen bedoeld voor mensen die aandoeningen hebben of ziek zijn. In die gevallen kan het toepassen van SEM wel bijdragen aan het herstel. 

SEM draagt ook bij aan je mentale kracht, waardoor je minder last zult hebben van stress en minder piekert over van alles. Door bewust met SEM bezig te zijn voor jezelf en anderen krijg je ook een positieve mind-set.

Met SEM kun je ook bijdragen aan een betere wereld, door het toe te passen voor situaties, dieren en planten, de aarde, de kosmos. Als je dat doet zul je merken dat je er veel voldoening voor terug krijgt en dat het leven mooier wordt.

SEM is boeiend om te leren, maar als het alleen een leuke avond was, dan heb je het niet goed begrepen. Als deel van je leven kan het voor jou een positieve stap zijn op je levenspad, ga het ervaren.

Lees ook eens de tekst onder estafette principe.