Persbericht Corona Virus en SEM

Persbericht 23 maart 2020 Corona Virus en SEM Sirius Energie Methode

SEM is vanaf 21 maart 2020 beschikbaar via on-line zelfstudie, dat vraagt 1 tot 2 uur lezen.SEM kan een aanvulling zijn voor versterking van je immuun-systeem en bij het herstel. Sirius Energie heeft de hoogst beschikbare trilling. De energie wordt altijd op afstand gestuurd. Op iedere afstand. SEM opleidingen die sinds 2012 via docenten werden gegeven zijn nu gestopt, omdat het niet verantwoord is om groepen mensen bij elkaar te brengen. Om het voor echt iedereen betaalbaar te maken is besloten om het lesmateriaal uitsluitend on-line beschikbaar te maken op de web-site, dat is gratis.

Hoe toepassen

Als je SEM kunt toepassen dan kun je het op afstand sturen naar mensen die je kent. Zowel naar mensen die besmet zijn met het Corona virus, als mensen die het (nog) niet hebben. Het immuun systeem wordt door SEM versterkt, waardoor het lichaam beter in staat is om beginnende ziekte processen te bestrijden.

Energie sturen

Het kan soms enige tijd duren voor er resultaat komt, het advies is om dagelijks energie te sturen. Naar jezelf en eventueel naar anderen. SEM is geen geneesmiddel en werkt puur energetisch. Niet bij iedereen zal het evenveel resultaat hebben. Bijvoorbeeld voor mensen die in de eindfase van hun leven zijn en al één of meerdere ernstige aandoeningen hebben.

De kosten

Wie SEM wil toepassen heeft éénmalig een activatie nodig, die op afstand gegeven wordt, na ontvangst van een donatie van minimaal € 5,-. Hiervoor is gekozen zodat er geen inschrijving via mail of telefoon nodig is. Zodra het geld op de bank staat wordt kort daarna de activatie gedaan. De kosten van energie-opleidingen liggen meestal tussen enkele honderden Euro’s tot vele duizenden Euro’s. Wij willen een bijdrage leveren aan de bestrijding van het Corona virus, vandaar de minimale kosten. Op de website www.siriusenergiemethode.nl staat “SEM zelfstudie”, lees daar alle informatie, waarna je besluit of je het wilt gaan gebruiken of niet. Zowel in Nederlands en Engels on-line. Voor iedereen in de wereld.

Onderzoek

Sinds 2012 zijn al vele extra toepassingen van SEM gevonden door onderzoek en testen. Er wordt momenteel gezocht naar mogelijkheden om het virus te elimineren met behulp van de energie van Sirius. Het zal nog enige tijd vragen om onderzoek te doen naar de manier waarop dit eventueel kan. De medische wereld werkt hard aan het zoeken naar oplossingen. De energie van Sirius vervangt nooit een eventuele diagnose of behandeling door arts of medisch specialist. Het is aanvullend.