Corona virus uitdoven

Vanaf 5 mei 2020 kan iedereen, die SEM heeft leren toepassen, mee doen om het Corona virus uit te doven. Dit doen we DAGELIJKS om 19.45u, zolang het nodig is. 

Volg onderstaande stappen. Pas de versterking van het piramide-netwerk toe. 

19.45: maken van de verbindingen (zie zelfstudie)

. Sirius Energie ontvangen voor ons zelf in C6

. "Wij sturen de energie van Sirius en vragen daarbij de Helpers van Sirius, om het Corona virus over de hele aarde NU uit te doven" .

DE AARDE: Kern van de aarde en atmosfeer

MENSEN: Alle mensen in landen waar het Corana virus is

OVERIGE: door ieder persoonlijk toe te voegen doelen en intenties

DANK DE WAKER over het Sirius Stelsel.

Op 2 mei ontving ik het inzicht omtrent bovenstaande formulering, voor het uitdoven. De kracht van het virus wordt daardoor afgezwakt. Het is niet zo dat er niemand meer ziek wordt, dat is ook afhankelijk van de persoonlijke gezondheids-toestand. Bedoeld wordt de "kwetsbaarheid" van mensen.

 

Na 25 jaar met energiewerk bezig te zijn kan ik uit ervaring spreken dat er heel veel mogelijk is met energie. Helaas worden persberichten ter zijde gelegd en is er in de media geen enkele aandacht voor aanvullende mogelijkheden of meningen gebaseerd op een geheel andere benadering. Alleen de reguliere deskundigen komen aan het woord tot nu toe. Maar laten we ons niet laten ontmoedigen en doen wat mogelijk en nodig is om onze bijdrage te leveren.