Corona virus uitdoven

Vanaf vandaag 5 mei 2020 kan iedereen, die SEM heeft leren toepassen, mee doen om het Corona virus uit te doven. Dit doen we DAGELIJKS om 19.45u, zolang het nodig is. Volg de stappen zoals beschreven bij de piramide meditaties. Pas de versterking van het piramide-netwerk toe zoals die is beschreven.

Na het maken van de verbindingen het volgende doen:  "Wij sturen de energie van Sirius en vragen daarbij de Helpers van Sirius, om het Corona virus over de hele aarde NU uit te doven" 

Sinds 19 april is gewerkt met een wat andere formulering, Op 2 mei ontving ik het inzicht dat bovenstaande formulering daarvoor in de plaats komt.

Na 25 jaar met energiewerk bezig te zijn kan ik uit ervaring spreken dat er heel veel mogelijk is met energie. Helaas worden persberichten ter zijde gelegd en is er in de media geen enkele aandacht voor aanvullende mogelijkheden of meningen gebaseerd op een geheel andere benadering. Alleen de reguliere deskundigen komen aan het woord tot nu toe. Maar laten we ons niet laten ontmoedigen en doen wat mogelijk en nodig is om onze bijdrage te leveren.