SEM docent worden

De energie van Sirius is eenvoudig te gebruiken, dat weet je inmiddels. Je kreeg al mooie reacties van mensen als je ze energie hebt gestuurd. Maar vaak hoor je ook niets, omdat mensen zich er niet van bewust zijn dat hun situatie door deze mooie energie eenvoudig kan verbeteren of hun leven zelfs een andere wending kan nemen. Aandoeningen verdwijnen soms “zomaar” , al kan het wat tijd vragen. Niet alles is mogelijk. Je kunt ook veel van je wensen realiseren/manifesteren.

Stel je voor dat je 25 mensen blij kunt maken door het hen ook te leren, of stel je voor dat het er wel 100 worden als de mensen het aan anderen vertellen wat hen is overkomen. Ze kunnen het gewoon zelf, dat is de stap die nodig is om het ook te gaan ervaren, LEER het zelf. Als docent kun je zeggen “kom naar de Sirius-Sessie die ik ga geven” Bij voorkeur aan een groep mensen die de werking inmiddels hebben ervaren door behandeling op afstand.

Zelf les geven is mogelijk, door 1 dag te besteden en net als een aantal andere mensen docent te worden. Je hoeft het niet uit te stellen. Doe het gewoon, want je kunt het. Het is net zo eenvoudig als energie sturen. Je ontvangt alle middelen, hoeft niets uit te werken of te bedenken. Alleen mensen uitnodigen/verzamelen en je bent daarna aan de slag als docent. Het lesgeven is eenvoudig door iedereen te doen, de activatie is net zo simpel als het sturen van energie. Je moet het alleen even weten en krijgt er een extra energie-overdracht voor.

Als docent krijg je ook de benodigdheden voor een grote piramide. Die kun je als versterker gebruiken en met een aantal van je cursisten, die dat graag willen, mee doen met het maandelijks energie sturen voor de DNA24 groep. Het onderzoek-project voor het versterken van het immuun-systeem van mensen, dat sinds september 2015 loopt. Zo lever je een extra bijdrage aan iets dat van groot belang is voor de mensheid !

Als docent voor SEM Sirius Energie Methode lever je een bijdrage aan het verspreiden van deze methode. Het zal veel voldoening geven. Steeds weer zijn mensen blij met en verbaasd over de vele mogelijkheden van SEM, ondanks de eenvoud.

Door de energie-overdracht die je als docent geeft, komen de mensen op een hogere trilling, wat een bijdrage is aan hun bewustwordings -proces en spirituele ontwikkeling,

Iedere docent krijgt een handleiding en werkt met dezelfde materialen. Direct Centre levert de cursus-materialen aan de docenten. De opbrengsten worden gebruikt om kosten van verdere verspreiding over de wereld te betalen. Indirect draagt iedere cursist zo bij aan die verspreiding.

Zelfstandig SEM docent worden staat open voor ieder die dat graag wil. Eerst even SEM leren en een tijdje toepassen. Verder is het gewenst dat er de nodige spirituele achtergrond-kennis is bij de docent.

Het levert weliswaar een leuke bijverdienste op, maar de hoofdzaak is de voldoening die het geeft om groepen bij elkaar te brengen en op te leiden.

De docenten-opleiding is gratis, de kosten worden door Direct Centre betaald uit de opbrengsten van de cursus-materialen. Je krijgt vermelding op de Direct Centre website met gegevens van jou als docent en door jou geplande sessies.

De cursisten vind je voornamelijk door mond tot mond reclame en verder doordat je een eigen netwerk van mensen hebt en/of op een andere manieren in staat bent om mensen te vinden die SEM willen leren toepassen.

De Sirius Sessie bestaat uit het geven van uitleg en de activatie bij de cursisten door een energie-overdracht. De cursisten kunnen daarna energie sturen naar mensen, dieren en andere mogelijkheden van SEM toepassen.

De samenwerking

Direct Centre houdt je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en andere info die van belang is voor jou als docent. Docenten die in Benelux wonen kunnen overal in de wereld les geven. Als je op reis gaat kun je lesgeven in andere landen. De cursus-materialen zijn inmiddels beschikbaar in 6 talen. Deze zijn te koop bij Direct Centre. Zo krijgt iedere cursist dezelfde info en door jouw gebruik van de docent-handleiding dezelfde uitleg. Dat is van belang als de cursist later zelf docent wil worden.

Na de opleiding ontvang je aanvullende info. Deze kun je ook versturen naar jouw eigen cursisten.

SEM will be available for all countries in 2019 by instruction sets, without the need of an instructor. More information will follow.