Piramide-meditatie

Via het netwerk van piramides wordt 1 x per maand, kort voor Nieuwe Maan energie gestuurd. De groep in Langedijke activeert maandelijks het netwerk. Docenten die een piramide hebben, kunnen meedoen met een eigen groepje mensen, door aansluiting bij het netwerk. Wie SEM geleerd heeft kan individueel meedoen middels een foto van de grote piramide. De beschrijving kan men opvragen via de mail bij de docent waar SEM werd geleerd of bij Direct Centre.

Datums meditaties

2020, aanvang 19.30u

Ma 23 maart

Wo 22 april

Wo 20 mei

Do 18 juni

Vr 17 juli

Di 18 augustus

Wo 16 september

Do 15 oktober

Vr 13 november

Do 10 december

 

Piramides netwerk

De grote piramide in Langedijke (Frl)

Er is een netwerk van 3-zijdige piramides dat gebruikt wordt voor versterking van de energie. Het wordt in de eerste plaats gebruikt voor het DNA24 onderzoek-project.

Centraal

Piramides zijn voor groeps-meditaties en individuele toepassing. Centraal staat een “grote” piramide van aluminium, met zijden van 1,69m (zie foto), dit is het kwadraat van 13cm.

Docenten piramides

Verder zijn er bij docenten piramides van karton, voorzien van een afbeelding. De zijden zijn 65cm, oftewel 5 x 13cm.

We noemen het piramides, maar in feite is de naam voor deze vorm tetraëder, vanwege de 3 zijden. Een piramide heeft 4 zijden.

Netwerk

Het netwerk is in 2017 opgebouwd, verspreid over Nederland. 

Netwerk voor alle SEM gebruikers

Individuele SEM gebruikers kunnen een connectie maken met dit netwerk van piramides, door het gebruik van een foto van de grote piramide. (zie foto hierboven) Je kunt deze op smartphone, Laptop of PC zetten. Afdrukken is niet nodig.

Piramide 5 dia's

Piramides are not available for other countries.