SEM sessie

Sirius A (de grote) en B (de blauwe) ster

De methode kan door iedere volwassene in een paar uurtjes worden geleerd door het volgen van een Sirius-Sessie. Deze sessie heeft twee delen:

- de uitleg van de mogelijkheden en achtergronden

- een energie-overdracht die er voor zorgt dat het bij de cursisten wordt geactiveerd 

Van de docent ontvang je een hand-out. Na afloop stuurt de docent via de mail nog aanvullende info die het compleet maakt. 

De kosten zijn  € 50,- per persoon.

Je leert alles in één sessie. 

De sessie wordt gegeven door een bevoegd docent, zie "Agenda en Docentenlijst".

Door SEM zelf toe te passen ga je de werking ervaren. Regelmatig zullen mensen melding maken van verbetering van hun gezondheid of welbevinden. Daarnaast zijn er toepassingen, die in vele situaties kunnen helpen, fysiek, mentaal en spiritueel.

Zelf GRATIS SEM leren

Als je naar een SEM Sirius-Sessie gaat die centraal wordt gegeven door Bert van der Beek, reis je  op eigen kosten. Deel de kosten met vrienden en bekenden, waarmee je samen naar de sessie gaat. Als jij je aanmeldt voor een dergelijke sessie met  4 andere cursisten, die samen met jou op dezelfde dag komen, krijg jij zelf de cursus gratis, omdat jij de mensen verzamelt.

Er is nog een mogelijkheid om het zelf gratis te leren. Neem kontakt op met een docent en kies in overleg een datum voor een Sirius Sessie bij jou thuis.  Verzamel 10 cursisten. De docent geeft dan bij jou les en jij krijgt het gratis.