Structuur

Ieder object in het Universum heeft zijn eigen structuur, inclusief de mens. Men kan stellen dat de informatie-structuur het belangrijkst is en dat het menselijk lichaam afhankelijk is van de electromagnetische sturing van de structuur. Iedere cel in het menselijk lichaam straalt in de vorm van een licht electromagnetische bol. Deze straling omvat informatie omtrent hoe de cellen functioneren, afhankelijk van hoe zij met elkaar communiceren. Gezonde cellen communiceren perfect met elkaar. 

Ieder mens zend vanuit het gehele lichaam een electromagnetische straling uit, deze omvat informatie net als de gewone radio, TV en ieder ander technisch apparaat dat informatie-dragende golven uitzend, terwijl de informatie zelf lagere frekwenties heeft.

Alle organen in het menselijk lichaam hebben hun eigen informatie frekwentie. 

De eerste stap van ziekte is een verstoring van de resonantie tussen de cellen en tussen de verschillende organen van het lichaam. Een ziekte die min of meer ernstig is, kan ontstaan wanneer de communicatie ernstig verstoord of verbroken is. Alle levende organismen zijn afhankelijk van een goed functionerende interne en externe communicatie. Quantum geneeswijzen leren ons dat we communicatie-wezens zijn.